tingelingmamman

Sex....

Publicerad 2011-09-22 17:37:39 i Familj,

Japp nu har det gått sex månader sedan jag blev singel... Detta känns både bra och dåligt, bra på det sättet att jag känner mig gladare, "lättare" och lugnare nu när jag vet att jag bara behöver koncentrera mig på mig själv och på min son. Vilket har, trots "tuffa" motgångar, gått bra. Jag är mamma till fullo och jag pluggar på like there is no tomorrow, jag har tagit upp no poo:andet igen, jag har börjat intressera mig för saker, som jag hade slutat bry mig om, igen. Det känns mycket bra och om jag vågar säga det, jag är nöjd med mitt "nya" liv.

Det som får mig att känna att detta var dåligt är att folk som är bittra, låter sin ilska gå ut över folk och i detta sammanhang även barn. Jag pratar om mitt ex som vägrar släppa taget, någon som alltid finns i närheten fast personen i fråga är mycket oönskad. Jag har stött på nya hinder (problem) från mitt ex från dag ett då vi separerade. Detta har ju självklart varit jättejobbigt för mig men jag är glad att kunna säga att jag har tagit "smällarna" på ett bra och moget sätt, fast många av dom inte var så speciellt mogna.

Jag har blivit en ansvarsfull, mogen, ung (?) kvinna. Det är jag stolt över.

Men en sak som jag dock har funderat på är; hur börjar man dejta igen?! Jag känner mig helt vilsen i dejting-jungeln... Hur gör man, vad säger man, vart träffar man... Jag vet det låter väldigt dumt, men jag undrar faktiskt.

När är "rätt" tid att gå vidare? Missförstå mig inte, jag är mycket nöjd med att vara singel och vill inte gärna "kasta" mig in i ett nytt förhållande men jag börjar ju sakna att ha någon att mysa med i soffan, gå på bio med... Tja, allt sånt som man gör när man dejtar.
Hur ska jag träffa någon är en annan fråga som har snurrat i mitt huvud, jag förstår att jag måste ut för att kunna träffa någon men jag är bara så orolig för att "nästa" som jag träffar också kommer vara en person som har en del olösta problem med sig själv.
Sen så har jag en rätt rolig fråga som också snurrar i huvudet, vad säger man till personen man är på dejt med? Jag vet, det låter helt uppåt väggarna men... det är sant, vad säger man, vad är okej att prata om? Ska jag prata om vädret? Ja, det är lite sådana grejer som finns i mitt huvud just nu.

Men nu ska jag trampa mig vidare i denna torsdags eftermiddag. Först upp är att göra mitt egna diskmedel. Kommer bli spännande, uppdaterar om hur det gick.

Bye

Om

Min profilbild

Tingeling-mamman

Tingeling-mamman är alltså jag, Maja, som är en allmänt vilsen person som gillar det mesta från "förr" (från 20-talet till 70-talet), pluggar på Komvux och försöker komma överfund med vad jag vill göra när jag växer upp. Jag är även mamma till Tingelingkiddo Micke, som är ett litet busfrö som hittar på massor med hyss. Men är en underbar liten gosse ändå. Här kan DU läsa om vårt liv och annat tråkigt, öhm roligt, som händer i vår vardag.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela