tingelingmamman

Den här bloggposten vaccinerar 95 barn

Publicerad 2012-04-22 23:52:08 i Barn,

Just nu söker UNICEF en hälsospecialist till konfliktområden i Afghanistan. I tjänsten ingår bland annat att massvaccinera miljontals barn mot stelkramp, polio och mässling.


© UNICEF/Asselin


Jag skulle gärna ta mig an uppdraget, men eftersom jag inte kommer loss så publicerar jag den här bloggposten istället. Då vaccinerar jag nämligen 95 barn runtom i världen mot stelkramp tillsammans med Apotek Hjärtat. Det är också bra.

Jag är med UNICEF i kampen för varenda unge. Vill du också vara med och förändra barns liv? Bli Världsförälder här: unicef.se/bli-varldsforalder. För 100 kronor i månaden är du med och ser till att barn över hela världen får vaccin, medicin, rent vatten och utbildning.

Har du en blogg och vill vaccinera ytterligare 95 barn? För varje bloggare som publicerar den här bloggposten mellan 16 april och 13 maj så skänker Apotek Hjärtat 95 stelkrampsvaccin. Läs mer och hämta bloggmaterial på unicef.se/sprid-budskapet/bloggkampanj

Familjen Apa

Publicerad 2012-04-18 19:27:46 i Min stjärna,

Lillgrabben hänger runt min hals och berättar allt som har hänt på dagis idag. Och det väldigt högt.... Så här ser det ut...


Synd att ni inte kan höra hans ljuva stämma på samma sätt som jag hör den.

Underbara morgon

Publicerad 2012-04-17 08:53:20 i Allmänt,

Det finns ingen bättre känsla än när Lillgrabben vaknar och är så där otroligt gosig. Så började min dag idag. Lillen kelade med mig i säkert en halv timma, hur underbart som helst. Önskar att varje morgon kunde börja så. Efter att jag "tvingat" mig själv att sluta gosa och börja servera frukost, så gick det snabbt, tandborstning, klä på sig, ut genom dörren och snabbt iväg till förskolan. Ingen panik, ingen stress. Underbart.

Nu är det en lång dag jag har framför mig, massor att göra och många samtal att ringa. Och det börjar NU!


Checkar in senare.

Vad?

Publicerad 2012-04-14 15:46:46 i Allmänt,

Exakt så, jag vet inte VAD jag ska skriva om? Det har inte hänt något intressant hos mig över huvudtaget. Allt står stilla i huvudet, ja, utav saker som jag kan/vill skriva ut på bloggen. Det blev en härlig frukost imorse, härlig men jag misstänker att jag kommer börja klaga på JUST den frukosten när jag inte längre an komma in i mina byxor. Det blev, pannkakor, med relativt lite jordgubbssylt och otroligt mycket grädde. Mmmm... Det var gott och eftersom jag inte har någon som helst gräns när det gäller pannkakor, slutade det med att jag låg på soffan i en timma och försökte "komma till liv". Nope nu ska jag försöka göra något vettigt resten av dagen.

provar

Publicerad 2012-04-10 13:06:04 i Allmänt,

Provar att blogga via mobilen, får se om det fungerar. Testing, testing. Ett, två, ett, två... Ja det fungerar. Vad bra.

skall göras

Publicerad 2012-04-03 11:27:24 i Allmänt,

God morgon på er alla!

Idag har jag egentligen inte mycket att göra men jag ska till stan och fixa det en och det andra. Men senare ikväll ska jag göra upp en lista på vad jag önskar mig på min födelsedag, som närmar sig med stormsteg...

Nu snabbkaffe och off l go.

Bye

Om

Min profilbild

Tingeling-mamman

Tingeling-mamman är alltså jag, Maja, som är en allmänt vilsen person som gillar det mesta från "förr" (från 20-talet till 70-talet), pluggar på Komvux och försöker komma överfund med vad jag vill göra när jag växer upp. Jag är även mamma till Tingelingkiddo Micke, som är ett litet busfrö som hittar på massor med hyss. Men är en underbar liten gosse ändå. Här kan DU läsa om vårt liv och annat tråkigt, öhm roligt, som händer i vår vardag.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela