tingelingmamman

Fantastiskt

Publicerad 2013-06-22 17:59:23 i Underbart, Vardag,

Ibland så känns det så rätt, man har hittat hem så att säga. Livet känns som om det är på rätt spår, man är omringad av människor man gillar, man gör saker man vill göra, man har roligt. Allting är så mycket bättre när man känner att man är back on track med livet. Nu äntligen börjar allt verka vettigt, allt har sin mening. Det finns inget som toppar känslan av att vara nöjd. Just det, nöjd. NÖJD. Jag är nöjd med mitt liv och jag är nöjd med den person jag är. Och snart så kan jag påbörja mitt liv som den person jag vill vara, den person jag strävar efter att vara.
 
Det är väldigt sant det som sägs, livet börjar när man inte planerar det längre. Jag har slutat planera, jag har slutat försöka tvinga fram ting, känslor, vänskaper, och nu äntligen har allt kommit till sin rätt. Vännerna, känslorna, allt har äntligen hittat till sin plats.
 
Sommar och god syn på framtiden är den bästa kombinationen.
 
 
 
 
Soliga kramar från en nöjd TinkerMama!

Om

Min profilbild

Tingeling-mamman

Tingeling-mamman är alltså jag, Maja, som är en allmänt vilsen person som gillar det mesta från "förr" (från 20-talet till 70-talet), pluggar på Komvux och försöker komma överfund med vad jag vill göra när jag växer upp. Jag är även mamma till Tingelingkiddo Micke, som är ett litet busfrö som hittar på massor med hyss. Men är en underbar liten gosse ändå. Här kan DU läsa om vårt liv och annat tråkigt, öhm roligt, som händer i vår vardag.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela